Dit is een voorbeelpagina. Het verschilt met een bericht omdat het een vaste plek heeft en in de sitenavigatie getoond wordt (in de meeste thema's). De meeste gebruikers beginnen met een Over mij pagina om zich voor te stellen aan aan potentiële bezoekers. Bijvoorbeeld:

Hallo! Overdag ben ik postbode, maar 's avonds timmer ik aan de weg als acteur. Dit is mijn blog. Ik woon in Hilversum, samen met Vlekkie, m'n trouwe viervoeter. Ik hou van cocktails en, af en toe, een zomerse bui op m'n hoofd.

...of zoiets:

XYZ Dingetjes BV levert al sinds 1971 talloze dingetjes van hoge kwaliteit aan een groot publiek. XYZ is gevestigd in Bolsward, heeft ca. 2.000 medewerkers en doet allerlei geweldige dingen voor de Friese gemeenschap.

Als nieuwe WordPress gebruiker kan je naar het dashboard gaan om deze voorbeeldpagina te verwijderen en nieuwe pagina's aan te maken voor je site. Veel plezier!

Programma

Dit jaar wordt de Oeltgendag alweer voor de 36e keer georganiseerd in Ooltgensplaat! Een dag vol gezelligheid en entertainment voor jong en oud. Een grote braderie, straatartiesten, live optredens, oude ambachten en nog veel meer op de Oeltgendag! Dit jaar zal het evenement plaatsvinden op 25 juni 2022!

Contact Info

Stichting Nieuw Oeltgen 
Mailinfo@oeltgendag.nl 
IBAN. NL37 RBRB 0827 4324 53 
KvK. 55349374

Copyright © 2022 Stichting Nieuw Oeltgen